innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Bhutan

Reiseadapter og stikkontakt i Bhutan

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Bhutan, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Bhutan. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Bhutan er Type D, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Bhutan og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇧🇹

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Bhutan

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Bhutan må du ta med reiseadapter, da de i Bhutan bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Bhutan.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Bhutan som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Bhutan.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Bhutan

Universaladapter for stikkontakter i Bhutan

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Bhutan. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Bhutan.

Stikkontakter som brukes i Bhutan

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Bhutan, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type D brukt i Bhutan.